1 ÅR

1 års fotografering

Hur går 1 års fotografering till?

STEG 1

SKICKA DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAN


För att boka er fotografering hör gärna av er i god tid genom att fylla i kontaktformuläret här. När ni skickat in er bokningsförfrågan så återkommer jag till er för att bekräfta bokningen. När vi har valt en dag och tid som passar då skickas en faktura med bokningsavgiften på 1500kr. När den är betald är ni garanterad ert datum. Bokningsavgiften dras av från totala paketskostnaden senare. 


STEG 2

STUDIOFOTOGRAFERING


Jag erbjuder fotografering i min hemmastudio med proffsig studioutrustning. Sudion ligger i Svärtinge ca 20 minuter från Norrköpings resecentrum. Fotograferingen tar ca 1 timme. Ni får tillgång till ett stort utbud av barnkläder i stl 68-80, men det går också bra att ha egna kläder om man vill det. Planera gärna er fotografering så att bebisen sovit och ätit innan ni kommer. Då får vi glada och lekfulla bilder. Ta gärna barnets favoritleksak med er och kanske lite snacks. Om barnet blir sjuk eller mår dåligt rekommenderas det att flytta fotograferingen till en annan dag (utan extra avgifter förstås).


STEG 3

BILDVISNINGSMÖTE


Inom 2 veckor efter fotograferingen är ni välkomna tillbaka för er personlig bildvisning där ni kan välja ut era favoritbilder och  bestämma vilka fotoprodukter ni önskar beställa. När ni gjort era val så mejlas en slutfaktura till er. Kunder från andra städer har möjlighet att göra beställning via ett webbgalleri.


STEG 4

LEVERANS AV BILDER


Retusherade bilder levereras digitalt via nedladdningslänk inom 6-8 veckor efter slutfakturan betald. Fotoprodukter brukar vara klara inom 6-10 veckor och är tillgänliga för avhämtning i studion eller skickas hem till er med PostNord.TIPS!


Kombinera 1 års fotografering med tårtkalas! Läs mer om Cake smash fotografering här.

Detta ingår i 1 års fotografering


- 1 tim studiofotografering inkl alla rekvisita och dekor.

- Lån av barnkläder.

- Mellan 1-3 ombyte beroende på bildpaket.

- Personlig bildvisning ca 2 veckor efter fotograferingen eller webbgalleri för kunder som bor i andra städer.

- Högupplösta digitala filer för framkallning.

-Lågupplösta kopior för webb.

-Högkvalitativa fotoprodukter.


Pris: från 2 500 kr