NYFÖDD

Nyföddfotografering


Livets gåva… En liten människa med små söta händer och fötter som doftar så underbart och speciellt! Denna första tid går snabbt. Ert litet mirakel ändrar sig med varannan dag därför är det så viktigt att spara detta i minne för alltid genom nyföddfotografering.

Denna fotografering är för nyfödd som är mellan 5-10 dagar ny. Det är under dessa dagar faller nyfödda i djupsömn och det är enkelt att lägga dem i fina poser.

Så här fungerar en nyföddfotografering

STEG 1

BOKA DATUM OCH TID


Preliminärboka er nyföddfotografering redan under graviditeten genom att kontakta mig via bokningsformuläretNi kontaktar mig igen när er mirakel kommer till världen och då bokar vi en tid för er fotografering. När vi bokat in ett datum som passar mailar jag er en faktura med bokningsavgiften som betalas senast 2 vardagar innan  fotograferingen. Beloppet dras av från slutfakturan.  När den är betald är ni garanterad ert datum.


I samband med bokningen får ni en välkomstbroschyr med information om nyföddfotografering.


STEG 2

FOTOGRAFERING


Ni kommer till min hemstudio  på Övre Vägen, 13 Svärtinge. Där finns olika rekvisita för nyföddfotografering - filtar, mössor, stickade byxor, overaller, hårband, korgar mm vilka ni kan gärna låna. Det ända ni behöver ha med er n är en filt, en napp och en flaska med bröstmjölk eller mjölkersättning. Ni får naturligtvis vara med och bestämma utseende på rekvisitan om ni önskar.


När ni kommer till studion får ni gärna börja med att ge bebisen mat eller gör det precis innan ni åker. Efteråt tar jag  hand om er bebis.  Jag kommer så klart att behöva er hjälp i vissa sammanhang.


STEG 3

BESTÄLL BILDER OCH PRODUKTER


Cirka två veckor efter fotograferingen träffas vi på er personliga bildvisning i studion. Vi tillsammans går igenom alla utvalda bilder från fotograferingen och ni väljer på plats vilka bilder och fotoprodukter ni önskar beställa. Kunder som bor långt bort kan istället välja favorit bilder via nätet.


Digitala bilder blir klara för leverans inom 6-8 veckor.
Detta ingår i nyföddfotografering

- Välkomstbrev med information om nyföddfotografering,

- Planering och förberedelser innan fotografering,

- Lån av alla kläder och rekvisita i studion,

- Ca 3-4 timmars studiofotografering,

- Personlig bildvisning ca 2 veckor efter fotograferingen,

- Ett bildpaket som inkluderar

högupplösta digitala bilder för framkallning och webbanpassade kopior för sociala medier,

- Bildredigering och retuschering,Pris: från 5 500 kr

gravidfotografering norrkoping fotograf natasha photography

Preliminärboka er nyföddfotografering redan under graviditeten så jag kan hålla mig flexibel dagarna nära beräknad födsel. Det finns ett begränsat antal fotograferingar och därför är det bra att vara ute i god tid.